Word jij ook hopeloos verliefd van al die leuke stelletjes die op televisie of in de bioscoop voorbij komen? Om dit gevoel weer een beetje bij je aan te wakkeren heb ik de 7 meest romantische scènes uit films voor je op een rijtje gezet.

Spider-Man

In een romantische scene hoort vaak een passievolle zoen. In dit geval is de ondersteboven kus in de film Spider-Man een erg liefdevol en romantisch moment. Mary Jane besluit namelijk Spider-man in de stromende regen een kus te geven omdat zij zo dankbaar is voor zijn goede daden. Tobey Maguire en Kirsten Dunst spelen als koppeltje een soort van ultieme liefde na.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38820″]

Dirty Dancing

Ik ben een grote liefhebber van dansfilms en dit is dan ook wel een gouden oude. Patrick Swayze speelt in deze woonkamerscene de sexy Johnny die met zijn ontblote bovenlijf de charmes van Jennifer Grey in de rol van Baby niet kan weerstaan. Het danskoppel zorgt met deze langzame dans in Dirty Dancing voor een indrukwekkend voorspel op wat er nog verder komen gaat.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38821″]

Titanic

Hoewel ik de film Titanic een keer heb gezien en dit ook wel genoeg vind, is de scene van Leonardo DiCaprio en Kate Winslet samen op het puntje van de boot erg gedenkwaardig. Je ziet in dit gedeelte van de film de chemie tussen het koppel Rose en Jack die door hun achtergrond niet bij elkaar mogen zijn.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38822″]

Mr. and Mrs. Smith

In deze scene van het bekende stel Angelina Jolie en Brad Pitt is de liefde en haatverhouding zichtbaar. In dit stukje van Mr. And Mrs. Smith wordt de liefde flink bedreven, terwijl het koppel hiervoor elkaar probeerde de nek om te draaien.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38823″]

The Notebook

Deze film staat bij veel meiden toch wel op nummer een als we het over romantiek hebben. Het koppel Rachel McAdams and Ryan Gosling, dat na jaren weer bij elkaar komt, geeft elkaar in deze scene na een mooi boottripje tussen witte zwanen weer het verliefde gevoel van toen terug.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38824″]

Dear John

Een jonge soldaat John Tyree is met verlof en wordt verliefd op de studente Savannah Lynn Curtis. De twee beleven een mooie tijd en in deze scène zie je hoe het verliefde stel, gespeeld door Channing Tatum en Amanda Seyfried, elkaar omarmt en dat terwijl ze qua leven nogal verschillen.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38825″]

Crazy Stupid Love

Vrouwenmagneet Ryan Gosling wordt in deze film verliefd op de dochter van een nieuwe vriend met relatieproblemen. Voor mij laat deze knappe man in de scene maar weer eens zien waarom hij harten sneller laat kloppen en deze keer is Emma Stone de gelukkige.
[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38826″]