Ongeveer 2 weken geleden werd een 22-jarige jongen aan de Vestdijk in Eindhoven in elkaar geschopt en geslagen door een groep van 8 jongens. Nu circuleert er een foto op internet die de mogelijke daders weergeeft van deze laffe groepsmishandeling in de Brabantse stad.

De afgelopen dagen werden er al genoeg afschuwelijke beelden van dit incident in de media getoond. Toch heeft Geen Stijl een afbeelding vrijgegeven waarop de waarschijnlijke daders, waaronder Nederlanders, van de groepsmishandeling bekend worden gemaakt. De toetakeling die toen door nog onbekende jongeren was gepleegd, heeft het slachtoffer een zware hersenschudding en flinke verwondingen aan zijn mond en kaak bezorgd.

Of je de bewerkte foto nou een slimme zet vindt of niet, het feit blijft dat dit soort voorvallen vaker voorkomen dan dat wij denken. Laten we in ieder geval maar hopen dat de werkelijke daders een flinke gevangenisstraf krijgen.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41662″]

Foto via Google Maps