Ondanks haar breuk met Justin Bieber lijkt Selena Gomez geen last te hebben van liefdesverdriet. Ze zou namelijk al een nieuwe vriend aan de haak hebben geslagen.

Eind vorig jaar werd duidelijk dat het definitief over en uit was tussen Justin Bieber en Selena Gomez. Ondanks dat actrice en zangeres het moeilijk had met de breuk, zou ze in Luke Bracey, haar tegenspeler uit film Monte Carlo, haar nieuwe liefde hebben gevonden. Volgens Us Weekly was het stel namelijk ontzettend close tijdens de Golden Globes afterparty.

Toch zou Selena Gomez nog wel met haar ex-vriendje bezig zijn. Zo zou ze Luke Bracey hebben verteld over haar trip voor oudejaarsavond naar Mexico samen met Justin Bieber. Ze zou gezegd hebben dat het verschrikkelijk was en dat ze alleen maar aan het bekvechten waren.

Foto via PRPhotos