Ondanks dat ze het pas weer goed hadden gemaakt, schijnen Robert Pattinson en Kristen Stewart nu definitief uit elkaar zijn. De acteur zou zijn overspelige vriendin namelijk hebben gedumpt.

Nadat Kristen Stewart afgelopen september vreemdging met regisseur Rupert Sanders besloot Robert Pattinson om zijn vriendin nog een kans te geven. Volgens The Sun is de acteur echter op zijn beslissing teruggekomen en is het koppel nu definitief uit elkaar. Afgelopen weekend kwam Kristin naar Los Angeles om samen met Robert naar de Golden Globes te gaan. Toen zij binnenkwam vertelde de acteur dat hij een punt wilde zetten achter hun relatie.

Een bron liet aan de krant weten dat Kristen Stewart verdrietig is, maar het besluit van haar ex-vriend begrijpt. Ook zou Robert Pattinson nog heel veel van haar houden, maar vinden dat ze beter verder kunnen gaan als goede vrienden. Daarnaast vindt hij dat ze zich moeten richten op hun carrière nu Twilight voorbij is.

Foto via PRPhotos