Het gerucht gaat dat Beyoncé het nieuwe gezicht van H&M wordt. Want de zangeres werd gespot terwijl ze met een fotoshoot bezig was.

Volgens de Britsche Vogue zou het zomaar kunnen dat Beyoncé binnenkort in de voetsporen van Lana Del Rey, David Beckham, Kylie Minogue en Madonna treedt. Ze zou namelijk gestrikt zijn door H&M als hun nieuwe gezicht. De zangeres werd gezien toen zij in een tropische bikini poseerde voor een shoot op de Bahama’s.

Later liet Kimberly Gipson, een van Beyoncé danseressen, via Twitter weten: “Eerste dag op de Bahama’s, helemaal klaar voor H&M.” de tweet werd alleen na een paar uur verwijderd. Daarna plaatste Beyoncé wel een foto van zichzelf en haar dochter op het strand in de Bahama’s.

H&M wil verder niet loslaten of Beyoncé inderdaad hun nieuwe gezicht wordt. Mij zal het overigens niets verwonderen als dit inderdaad het geval is. Want of een gerucht nou waar is of niet, H&M wil bijna nooit op dit soort nieuws reageren.

Foto via I am Beyonce