Ongeveer 1,5 jaar geleden was op Meidenblog te lezen dat Justin Timberlake van plan was om te stoppen met zijn muziekcarrière. Toch is er nu groot nieuws. Volgens de laatste geruchten werkt de zanger in het geheim aan een nieuw album.

Het internet staat bomvol met het nieuws dat Justin Timberlake in het geheim aan een nieuw album werkt. Lang hoeven wij waarschijnlijk ook niet meer te wachten. Het onderstaande filmpje van zijn officiële website wekt het idee dat de zanger binnenkort met nieuwe liedjes komt. Aan het einde van de video krijg je namelijk een aflopende klok te zien.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41418″]

Ik ben een grote fan van Justin Timberlake en zijn muziek. Een aantal jaren geleden ben ik ook naar zijn concert in de Amsterdam Arena geweest. Over 2 dagen weten wij in ieder geval zeker of hij ons blij maakt met een nieuw album.