Gisteravond vond in Los Angeles de People’s Choice Awards 2013 plaats. In het Nokia Theatre mochten diverse artiesten, acteurs en tv-persoonlijkheden hun prijzen in ontvangst nemen. De grootste winnaar was in ieder geval de film The Hunger Games die in totaal 6 prijzen won.

Naast favoriete film heeft The Hunger Games onder andere prijzen in de wacht gesleept voor favoriete filmacteur en actrice dankzij de hoofdrollen van Robert Downey Jr. en Jennifer Lawrence. Katy Perry was daarentegen de grootste winnares in de categorie muziek op de People’s Choice Awards 2013. Zij mocht namelijk 3 prijzen mee naar huis nemen, waaronder die van favoriete vrouwelijke artiest.

Het grote evenement werd aan elkaar gepraat door actrice Kaley Cuoco, die bekend is van de serie The Big Bang Theory. Daarnaast waren er weer een aantal leuke optredens te zien van Christina Aguilera, Jason Aldean en Alicia Keys.

Klein overzicht winnaars People’s Choice Awards 2013

 • Favoriete film: The Hunger Games
 • Favoriete filmacteur: Robert Downey Jr.
 • Favoriete filmactrice: Jennifer Lawrence
 • Favoriete mannelijke artiest: Jason Mraz
 • Favoriete vrouwelijke artiest: Katy Perry
 • Favoriete R&B artiest: Rihanna
 • Favoriete country artiest: Taylor Swift
 • Favoriete popartiest: Katy Perry
 • Favoriete hiphopartiest: Nicki Minaj
 • Favoriete band: Maroon 5
 • Favoriete album: One Direction – Up All Night
 • Favoriete nummer van het jaar: One Direction – What Makes You Beautiful