Bronson Pelletier nam zijn rol als weerwolf uit de films van Twilight wel heel letterlijk. Op internet is namelijk een filmpje verschenen waarin de acteur openbaar plast op het vliegveld van Los Angeles.

Het filmpje laat duidelijk zien dat Twilight-acteur Bronson Pelletier schaamteloos in het openbaar begint te plassen in een hal op het vliegveld. Volgens entertainmentwebsite TMZ kan de dronken wildplasser niet meer om het bewijs heen. Iedereen krijgt dan ook te zien dat de 26-jarige Bronson verward zijn edele deel uit zijn broek haalt en voor de ogen van omstanders en een medewerker begint te urineren.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”41039″]

Geruchten over dit incidentje waren er al, maar de beelden ontbraken nog. Bronson Pelletier ontkende ondertussen alles. Na deze video kan hij er echt niet meer om liegen. De woordvoerder van de acteur laat dan ook weten dat Bronson zich inmiddels wel realiseert dat hij een drankprobleem heeft en hulp moet zoeken voor zijn verslaving.