Een tiener uit het Californische Rocklin zit momenteel vast in een jeugdgevangenis voor het drogeren van haar vader en moeder. Het 15-jarige meisje had haar ouders een slaapmiddel gegeven omdat zij een internetverbod had gekregen.

Volgens website CBS Sacramento had het 15-jarige meisje een slaapmiddel toegevoegd aan de milkshakes van haar ouders omdat zij na 22:00 uur niet meer op internet mocht. Toen zij eindelijk door het goedje in slaap vielen, kon de tiener weer rustig achter haar computer zitten en online gaan.

Pas de volgende ochtend werden de ouders wakker maar voelden zij zich erg vreemd. Omdat ze zich weinig van de avond ervoor konden herinneren, besloten zij een drugstest te ondergaan. Dochterlief had er namelijk al eerder een handje van om haar moeder te drogeren. Uiteindelijk kwam uit het onderzoek dat er inderdaad iets niet klopte, er was een behoorlijke hoeveelheid slaapmiddel in het bloed aangetroffen.

Verklaring

De politie heeft de dader en haar 16-jarige vriend op de dag van Oud en Nieuw opgepakt en in de boeien geslagen. Het meisje heeft inmiddels verklaard dat zij haar ouders een slaapmiddel had gegeven zodat zij ongestoord met haar liefje op een aantal websites kon kijken.