Een 20-jarig meisje uit Duitsland moet voortaan door het leven met een verschrikkelijk verminkt gezicht. Vannacht raakte zij namelijk zwaargewond door een aanval met zwavelzuur.

De Turkse Sultan Reyhans deed nietsvermoedend haar deur open in het plaatsje Hilden toen zij te maken kreeg met de brute mishandeling. Waarschijnlijk is het 20-jarige meisje zwaargewond geraakt omdat haar ex-vriendje en een handlanger de aanval met zwavelzuur pleegde. Volgens de krant Die Welt heeft de politie de mannelijke daders van 18 en 22 jaar inmiddels wel al kunnen oppakken

Het slachtoffer had eerder aangifte tegen de hoofdverdachte gedaan vanwege bedreiging. Vanaf vorig jaar november mocht hij daarom niet in de buurt van Sultan komen. Helaas heeft dit niet veel geholpen en moet zij het jaar 2013 afschuwelijk beginnen.