Niemand zit te wachten op een vader en een moeder die je constant lastigvallen. En deze mening deelde een meisje uit Amerika ook. De 21-jarige studente klaagde haar ouders zelfs aan voor stalking.

De 21-jarige Aubrey Ireland werd knettergek van haar ouders. Papa en mama kwamen wekelijks onaangekondigd op bezoek bij haar studentenkamer en daar bleef het niet alleen bij. Zij installeerden stiekem software op de mobiele telefoon en computer om hun dochter in de gaten te kunnen houden. De oudjes waren namelijk in de waan dat hun dochter drugsverslaafd was en haar leven niet op orde had. Dit alles ging voor de studente veels te ver en daarom klaagde zij haar vader en moeder aan voor stalkgedrag.

Volgens de krant Cincinnati Enquirer heeft het meisje de rechtszaak gewonnen. De rechter heeft bepaald dat zij volwassen genoeg is om haar eigen keuzes te maken. Inmiddels heeft Aubrey geen contact meer met haar vervelende vader en moeder. Zij voelde zich als een hond aan een ketting en is nu hartstikke opgelucht.