Ben je gek op muziek- en dansfilms? Dan is nieuwe muzikale comedy Pitch Perfect, die binnenkort in de bioscoop te zien is, echt iets voor jou!

In Pitch Perfect wordt de rebelse Beca, gespeeld door Anna Kendrick, gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De groep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect. Ze zijn gewend alleen traditionele a capella nummers te zingen, maar Beca krijgt het voor elkaar om totaal nieuwe mash-ups te verzinnen. Dit is een groot succes en de meiden maken ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie.

Trailer Pitch Perfect

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”40888″]
Deze film zit vol met top 40 hits en klassiekers. Ze zijn gemixt tot een heerlijke nieuwe soundtrack onder toezicht van regisseur Jason Moore. Pitch Perfect draait vanaf 3 januari in de bioscoop.

Advertorial
Pitch Perfect