Een reiziger in een metro in Chicago is niet bepaald fris te noemen. Tijdens een ritje besmeurde een man een 21-jarig meisje met een sok die vol zat met mensenpoep.

Terwijl de nietsvermoedende studente rustig met haar telefoon speelde, kreeg zij te maken met een smerige aanval. Het 21-jarige meisje werd namelijk uit het niets besmeurd met mensenpoep. Vervolgens sloeg de laffe dader op de vlucht. Volgens radiozender CBS Chicago zat het gezicht, kapsel en de kleding van het slachtoffer helemaal onder de uitwerpselen.

Helaas had niemand op het CTA Blue Line station in Oak Park een zakdoekje om de viezigheid weg te vegen. Pas toen het ambulancepersoneel arriveerde met water en handdoeken kon het getroffen meisje worden schoongemaakt. Zij begrijpt helemaal niets van het voorval en voelt zich dan ook enorm vernederd. De politie is momenteel druk bezig met het onderzoeken van bewakingsbeelden.