In het hoge Noorden weten ze wel hoe ze moeten uitgaan op 31 december. Niet alleen om te genieten van een lekker drankje, maar ook om flink uit hun te dak gaan tijdens de jaarwisseling. Kijk daarom snel mee naar de feesten in Groningen tijdens het Oud en Nieuw van 2012.

NYE Masquerade Ball presents Hed Kandi

In de stadsschouwburg Oosterpoort gaat het jaarlijkse feestje NYE Masquerade Ball plaatsvinden in samenwerking met Hed Kandi. De organisatie belooft met Oud en Nieuw een spectaculaire nacht vol met glitter, glamour en sexy housebeats. De line-up in de grote zaal bestaat uit dj’s als Phoebe d’Abo en Denniz. Daarnaast kun je in het Tromp café genieten van muziekgenres als techhouse en techno.

 • Plaats: Oosterpoort, Trompsingel 27
 • Tijd: 00:30 uur – 06:00 uur
 • Prijs: 25,00 euro exclusief fee, deurverkoop 30 euro
 • Leeftijd: 21+

Stairway to Heaven – Oud & Nieuw

Voor Oud en Nieuw staat Stairway to Heaven in poppodium Simplon gepland. Deze avond staat volledig in het teken van de hemel en de hel en daarom is de dresscode gericht op engeltjes of duiveltjes, maar ook op vampieren en heksen. Daarnaast kun je verschillende muziekstijlen verwachten van dj’s Jay-P en Floris Jonker.

 • Plaats: Simplon, Boterdiep 69
 • Tijd: 01:00 uur – 07:00 uur
 • Prijs: 17,50 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 16+

Subsonic Nyb, New Years Bounce!

Wie dol is op techno en dubstep kan naar het feestje Subsonic Nyb, New Years Bounce! in club Subsonic gaan. De organisatie wil de omvang graag intiem houden en het publiek trakteren op een mix van de populaire muziekgenres. Onder andere dj’s Ulst, Sander Sittn en Tom Wilcox laten hun plaatjes horen.

 • Plaats: Subsonic, Grotemarkt 21a
 • Tijd: 22:00 uur – 07:00 uur
 • Prijs: 15,00 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 18+

Hard & Nieuw – Er gaat niets harder dan Groningen

Het feestje Hard & Nieuw – Er gaat niets harder dan Groningen wordt georganiseerd in club Pulse. Dit is misschien een leuk idee als je dol bent op hardcore en flink uit je dak wilt gaan. Tijdens deze avond kun je van alles verwachten, want meer informatie wordt nog bekend gemaakt.

 • Plaats: Pulse, Pleintje Papengang
 • Tijd: onbekend
 • Prijs: onbekend
 • Leeftijd: 16+