Midden in het land zijn ze natuurlijk ook dol op uitgaan tijdens de jaarwisseling. Niet alleen om te genieten van muziek, maar ook om uit te pakken voor een dresscode of themafeest. Daarom staan hieronder een aantal leuke Oud en Nieuw 2012 feesten in Utrecht.

NYE Moviestars

Het cultureel warenhuis Winkel van Sinkel organiseert voor Oud en Nieuw het feestje NYE Moviestars. Tijdens deze avond kun je genieten van de grootste hits uit de jaren 70, 80, 90 en 00 of tot rust komen met fijne lounge muziek. Het decor draait geheel om filmsterren en daarom is voor de bezoekers een rode loper uitgerold.

 • Plaats: Winkel van Sinkel, Oude Gracht 158
 • Tijd: 22:00 uur – 06:00 uur
 • Prijs: Early bird 35,00 euro, regulier 40,00 euro exclusief fee, deurverkoop 47,50 euro
 • Leeftijd: 18+

Nightlife Circus

Wie het liefst naar een groot georganiseerd feest gaat, kan naar Nightlife Circus in de Central Studios. Genres als house en classics staan tijdens deze avond centraal en zijn in verschillende zalen te beluisteren. Volgens de organisatie beleef je naast de muziek een onvergetelijke nacht met optredens van acrobaten, jongleurs en vuurspuwers. De dresscode is dan ook zo apart mogelijk met het oog op circus, burlesque of freakshow.

 • Plaats: Central Studios, Gietijzerstraat 3-5
 • Tijd: 20:30 uur – 07:00 uur
 • Prijs: Regulier 35,00 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 18+

Poema New Years Eve!

Het feestje Poema New Years Eve! wordt georganiseerd in club Poema. Dit is misschien een leuk idee als je dol bent op techno muziek en geen zin hebt in een dresscode of thema. Tijdens deze avond draaien onder andere dj’s Hülsken & Heuvel, Milo Moraes en Michel De Hey hun plaatjes.

 • Plaats: Poema, Drieharingstraat 22
 • Tijd: 22:00 uur – 07:00 uur
 • Prijs: Regulier 20,00 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 18+

NYE: Neon

Tijdens Oud en Nieuw vindt ook NYE: Neon in Tivoli de Helling plaats. Op dit feest worden verschillende stijlen zoals house, electro en dubstep gedraaid. De avond staat geheel in het teken van neon en alles wat daar bij hoort. Glowsticks, verf en blacklights, niets is te gek. Rip Tide en El Maria zijn onder andere de dj’s die hun best gaan doen om jou het naar de zin te maken.

 • Plaats: Tivoli de Helling, Helling 7
 • Tijd: 00:30 uur – 06:00 uur
 • Prijs: Regulier 22,50 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 18+

NYE: Superstijl

Het feestje NYE: Superstijl vindt plaats in de andere locatie van Tivoli, namelijk op de Oudegracht. Dit is een leuke tip als je fan bent van verschillende muziekgenres, want jij bepaalt namelijk wat de dj’s om het kwartier draaien. Via een digitaal stemsysteem kun je kiezen voor Hiphop, Indie Rock, Dubstep, Minimal House, Britpop, Salsa, Reggaeton, Funk, Drum ‘n’ Bass en nog zoveel meer.

 • Plaats: Tivoli Oudegracht, Oudegracht 245
 • Tijd: 00:30 uur – 06:00 uur
 • Prijs: Regulier 27,50 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 18+