Gisteravond vond in Milaan een wonder plaats. Daar kon namelijk een 20-jarig meisje ontsnappen aan haar ontvoerder nadat zij 3 dagenlang was verkracht.

Begin deze week werd het meisje van Marokkaanse afkomst aangesproken door een onbekende man die haar vervolgens meesleurde in zijn wagen. De nachtmerrie werd volgens de website Corriere compleet toen het slachtoffer werd opgesloten in een appartement en dagenlang geslagen en seksueel misbruikt werd. Gelukkig is het 20-jarige meisje ontsnapt van de verschrikkelijke ontvoering en verkrachting. Zij kon gisteravond in de Italiaanse stad vluchten uit de auto van haar aanrander.

Een voorbijganger merkte het gewonde meisje op en bracht haar meteen naar de spoedeisende hulp. Inmiddels ligt zij met een zwaar toegetakeld lichaam en een shocktoestand in het ziekenhuis. De politie houdt ondertussen een klopjacht op de dader waarvan helaas nog maar weinig details bekend zijn.