Het is weer bijna tijd om de champagne te laten knallen en lekker uit je dak te gaan. In onze hoofdstad valt in ieder geval een hoop te beleven tijdens de jaarwisseling. Daarom staan hieronder een aantal leuke Oud en Nieuw feesten op 31 december 2012 in Amsterdam.

Tik Tak New Years Eve

In de Heineken Music Hall gaat het eclectische feestje Tik Tak New Years Eve plaatsvinden. Tijdens de avond zijn onder andere de dj’s The Flexican en The Partysquad te bewonderen. Daarnaast gaan verschillende artiesten zoals Yellow Claw en Sef optreden om jullie een onvergetelijke nacht te laten beleven.

 • Plaats: Heineken Music Hall, Arena Boulevard 1
 • Tijd: 22:00 uur – 06:00 uur
 • Prijs: 55,00 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 18+

New Year’s Eve: Encore X Cable

Bij New Year’s Eve: Encore X Cable kun je in 2 zalen allerlei muziekstijlen verwachten. Zo kun je in de Melkweg luisteren naar dubstep, hiphop en R&B, maar ook films bekijken met komische sketches. In ieder geval worden de plaatjes gedraaid door dj’s als Flava en Waxfiend.

 • Plaats: Melkweg, Lijnbaansgracht 234a
 • Tijd: 22:00 uur – 06:00 uur
 • Prijs: Regulier 30,00 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 18+

Secret Affair NYE

Voor Oud en Nieuw staat Secret Affair NYE op evenementenlocatie The Sand gepland. De genres house en eclectic staan tijdens deze avond centraal en worden onder andere door dj Gregor Salto en Lucien Foort gedraaid. Naast de muziek kun je ook een spectaculaire show verwachten waarin dans en lichteffecten zijn verwerkt.

 • Plaats: The Sand, Mekongweg 5
 • Tijd: 22:00 uur – 05:00 uur
 • Prijs: Early bird 25,00 euro, Regulier 39,50 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 18+

I Love R&B – New Years Eve

Het feestje I Love R&B New Years Eve wordt georganiseerd in club Roses. Dit is misschien een leuk idee als je dol bent op het genre R&B en flink uit je dak wilt gaan. Tijdens deze avond draaien onder andere dj’s Cliffhanger, Jean Jeansen, Showrocker en komt er een special guest langs.

 • Plaats: Club Roses, Rozengracht 133
 • Tijd: 0:30 uur – 06:00 uur
 • Prijs: Regulier 20,00 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 18+

Wooland Nye

Wie dol is op R&B, hip hop en house kan naar het feestje Wooland Nye in de Jimmy Whoo gaan. Deze avond staat volledig in het teken van magie, fantasie en sprookjes. Daarnaast bestaat de line-up uit dj’s zoals Jaziah, Issy en Aiscream.

 • Plaats: Jimmy Whoo, Korte Leidsedwarsstraat 18
 • Tijd: 22:00 uur – 05:00 uur
 • Prijs: Regulier 55,00 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 21+