Niet iedereen is even dol op gezellig thuis blijven met de feestdagen. Voor de meiden die liever uitgaan en centraal in het land willen zijn, staan hieronder een aantal feesten in Utrecht voor Kerst 2012.

Q’s X-Mas Eve

Het feestje Q’s X-Mas Eve vindt plaats in Quignon. Dit is een leuke tip als je fan bent van een grand café en toch in het Kerst thema wilt blijven. Tijdens deze avond zijn onder andere de muziekgenres latinhouse, disco en jingle beats te horen.

 • Datum: 24 december
 • Plaats: Quignon, Oudegracht 134
 • Tijd: 22:00 uur – onbekend
 • Prijs: Regulier 10,00 euro exclusief fee, deurverkoop 15,00 euro
 • Leeftijd: 16+

Reggaebomb

Het feestje Reggaebomb de Xmas Special wordt georganiseerd in Tivoli de Helling. Dit is misschien een leuk idee als je dol bent op reggae muziek en in de kerstsferen wilt blijven. Tijdens deze avond draaien onder andere dj’s Ivoryman, Sista Souljah en Skank Around nieuwe en klassieke nummers van het bijzondere muziekgenre.

 • Datum: 26 december
 • Plaats: Tivoli de Helling, Helling 7
 • Tijd: 23:00 uur – onbekend
 • Prijs: Regulier 7,00 euro
 • Leeftijd: 18+

Het Dikke Kerstfeest

Op tweede kerstdag vindt ook Het Dikke kerstfeest in warenhuis Winkel van Sinkel plaats. Tijdens dit feest worden verschillende stijlen zoals house en techno gedraaid. Luca Bear en Einmusik zijn onder andere de dj’s die hun best gaan doen om jou het naar de zin te maken.

 • Datum: 26 december
 • Plaats: Winkel van Sinkel, Oudegracht 158
 • Tijd: 23:00 – 06:00 uur
 • Prijs: Regulier 16,00 euro
 • Leeftijd: 18+

Super Sunday’s X-Mas Bash

Wie het liefst naar een groot georganiseerd feest gaat, kan naar Super Sunday’s X-Mas Bash in de Central Studios. Genres als house en classics staan tijdens deze avond centraal en zijn in 2 verschillende zalen te beluisteren. Onder andere Quintino, Gregor Salto en Sandro Silva zijn te bewonderen.

 • Datum: 26 december
 • Plaats: Central Studios, Gietijzerstraat 3-5
 • Tijd: 22:00 – 05:00 uur
 • Prijs: Regulier 29,50 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 18+