Deze maand hoef je niet te treuren over het uitgaan in Nederland, want de feestdagen komen er weer aan! In Zuid-Holland worden dit jaar weer leuke evenementen georganiseerd en daarom staan hieronder een aantal feesten in Rotterdam voor Kerst 2012 op een rijtje.

Black Tie Christmas Party

Na een gezellige eerste kerstavond kun je misschien wel een bezoek brengen aan de Black Tie Christmas Party in club Corso. Dj’s Sunnery James en Ryan Marciano zijn de organisatoren van dit feestje en draaien samen met andere artiesten voornamelijk house en eclectic nummers. Normale sneakers en jeans zijn tijdens deze avond niet toegestaan, de dresscode is namelijk zo chique mogelijk.

 • Datum: 25 december
 • Plaats: Corso, Kruiskade 22
 • Tijd: 23:00 – 05:00 uur
 • Prijs: Regulier 20,00 euro
 • Leeftijd: 21+

Passie

Ook het feestje Passie de X-mas Edition wordt op eerste kerstdag georganiseerd. Club Maassilo wordt vanwege het thema helemaal omgetoverd tot een wintersparadijs om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen. Tijdens deze avond verzorgt Yellow Claw een optreden en draaien onder andere dj’s Lero Styles en Franky Rizardo hun plaatjes.

 • Datum: 25 december
 • Plaats: Maassilo, Maashaven Z.Z. 1-2
 • Tijd: 23:00 – 06:00 uur
 • Prijs: Regulier 17,50 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 18+

Big Christmas Party

Wie het huis op tweede kerstdag wil verlaten kan naar de Big Christmas Party in The VIP Room. Je kunt tijdens deze avond van alles verwachten, want details over de muziekgenres zijn op dit moment nog niet bekend gemaakt. De dresscode voor dit feestje is wel duidelijk, kleed je Like a VIP.

 • Datum: 26 december
 • Plaats: The VIP Room, Stadhuisplein 39
 • Tijd: 22:00 –till late
 • Prijs: Regulier 17,50 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 18+

Sex and the City

Wie dol is op R&B, hip hop en classics kan naar het feestje Sex and the City gaan. Deze avond staat daarnaast volledig in het teken van de vrouw en daarom mogen jurkjes, hoge hakken en mooie handtasjes weer uit de kast worden getrokken.

 • Datum: 26 december
 • Plaats: Club Vie, Maasboulevard 300
 • Tijd: 23:00 – 05:00 uur
 • Prijs: Regulier 15,00 euro
 • Leeftijd: 18+

L’Entourage

Op tweede kerstdag opent Thalia Lounge haar deuren voor de bezoekers van L’Entourage. De line-up bestaat uit verschillende Nederlandse house dj’s zoals La Fuente en Undercontrol. De kledingsvoorschriften voor deze avond zijn sexy en chique en passen daarom helemaal bij deze feestdag.

 • Datum: 26 december
 • Plaats: Thalia Lounge, Kruiskade 31
 • Tijd: 23:30 – 05:00 uur
 • Prijs: Regulier 15,00 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 21+