Het is weer tijd voor een gezellige periode en daar hoort uitgaan natuurlijk ook bij. In onze hoofdstad valt weer genoeg te beleven en daarom staan hieronder een aantal leuke feesten in Amsterdam voor Kerst 2012.

538 Jingle Ball

De Ziggo Dome in Amsterdam wordt op 22 december omgetoverd tot een grote awardshow met Kerst als thema. Verschillende dj’s en artiesten laten tijdens de 538 Jingle Ball hun muziekkunsten horen, zo komen onder andere Flo Rida, Gers Pardoel en Eva Simons optreden.

 • Datum: 22 december
 • Plaats: Ziggo Dome, De Passage 100
 • Tijd: 20:00 – 23:00 uur
 • Prijs: staanplaatsen en 1e rang 29,50 euro exclusief fee, rolstoelticket en begeleider 61,50 euro exclusief fee
 • Leeftijd: 16+

The Ultimate Ladies Night Out

Voor de meiden die op kerstavond los willen gaan is The Ultimate Ladies Night Out misschien een leuk idee. De dresscode voor dit feestje in the Sand in Amsterdam is Classy, Chique & High Heels! Dyna, Sandro Silva en Michael Mendoza zijn onder andere de dj’s die hun best gaan doen om jou het naar de zin te maken.

 • Datum: 24 december
 • Plaats: The Sand, Mekongweg 5
 • Tijd: 22:00 – 04:00 uur
 • Prijs: Regulier 10,00 euro, deurverkoop is nog onbekend
 • Leeftijd: 18+

All I want for Christmas is you

Op tweede kerstdag staat All I want for Christmas is you in Hotel Arena gepland. Dit feestje met verschillende soorten muziek is bedoeld voor singles die op zoek zijn naar een liefdevolle avond. Voordat het evenement je latin of classic nummers laat horen, kun je zelfs meedoen met speeddaten om de andere feestgangers al beter te leren kennen.

 • Datum: 26 december
 • Plaats: Hotel Arena, ‘s-Gravesandestraat 51
 • Tijd: 22:00 – 04:00 uur
 • Prijs: Regulier en deurverkoop 25,00 euro
 • Leeftijd: 20+

GirlsLoveDjs

Het feestje GirlsLoveDjs met het thema X-mas Special wordt ook op tweede kerstdag georganiseerd. In Club Air worden deze avond onder andere optredens verzorgd door Geza Weisz, Dio en Yellow Claw. Daarnaast laten Aiscream, June, Mr. Simpson en GirlsLoveDjs Djset hun muziek horen.

 • Datum: 26 december
 • Plaats: Club Air, Amstelstraat 24
 • Tijd: 23:00 – 05:00 uur
 • Prijs: Regulier 13,00 euro en deurverkoop 18,00 euro
 • Leeftijd: 18+

Click Clock Clingeling

Wie het liefst naar een groot georganiseerd feest gaat, kan naar Click Clock Clingeling in de WesterUnie. Genres als house en techno staan tijdens deze avond centraal en worden door verschillende internationale dj’s gedraaid. Onder andere Stacey Pullen, Edu Imbernon en Nicolas Masseyeff zijn te bewonderen.

 • Datum: 26 december
 • Plaats: WesterUnie, Klönneplein 4-6
 • Tijd: 22:00 – 08:00 uur
 • Prijs: Regulier en deurverkoop 25,00 euro
 • Leeftijd: 18+