Het sterrenkoppel probeert de wereld duidelijk te maken dat ze weer bij elkaar zijn. Rihanna plaatste namelijk een foto op Twitter waarop ze Chris Brown zoent.

De 24-jarige zangeres liet met haar nieuwe album Unapologetic en vakantieplannen al doorschemeren dat ze niet bij haar ex-vriendje weg te slaan is. Nu bewijst ze met een intiem kiekje op haar eigen account dat hun relatie menens is. Op de foto is dan ook duidelijk te zien dat Rihanna zoent met Chris Brown. Om het plaatje nog completer te maken schrijft ze onder de afbeelding dat ze hem geweldig vindt.

Alles lijkt er in ieder geval op dat de twee weer stapelverliefd zijn. Ik hoop daarom van harte dat de celebrities weten waarmee ze bezig zijn. Toch gun ik het Rihanna en Chris Brown wel, ze zijn tenslotte ook gewoon mensen.

Foto via PRPhotos