Inmiddels kunnen we niet meer om de roddels over de relatie van het sterrenkoppel heen. Nu schijnt Rihanna zelfs op vakantie te gaan met Chris Brown om hun liefde voor elkaar te bewijzen.

Volgens The Sun gaat Rihanna begin van volgend jaar samen met Chris Brown op vakantie naar haar geboorte-eiland Barbados. De zangeres hoopt haar familie en vrienden te overtuigen van Chris zijn gedragsverandering. Een bron vertelt namelijk dat Rihanna ervan overtuigd is dat de R&B zanger de liefde van haar leven is en dat hun liefde is voorbestemd.

Het stel wil aan de wereld laten zien dat het gewelddadige voorval uit 2009 niet langer meer mee speelt in hun leven. Ik vind het dan ook knap dat de zangeres haar ex-vriendje wil vergeven en hem een nieuwe kans geeft. Voor mij was de liefde tussen de twee al duidelijk genoeg toen ik hun duet Nobody’s Business hoorde op het nieuwste album Unapologetic van Rihanna.

Foto via PRPhotos