Binnenkort mogen we een kijkje wagen in het leven van superster Beyoncé. De zangeres komt namelijk met een documentaire waarin intieme en onthullende gebeurtenissen over haar te zien zijn.

De 31-jarige Beyoncé Knowles wil voor haar fans met een documentaire komen over haar muzikale carrière en persoonlijke leven. De zangeres gaat hiervoor samenwerken met de Amerikaanse zender HBO. Beyoncé is erg enthousiast over haar nieuwe project, de beelden zijn voor een groot deel dan ook door haar zelf opgenomen. Zo krijgen we onder andere te zien hoe de kersverse moeder omgaat met het haar rol als ouder en hoe het leven van een beroemdheid eruit ziet.

De documentaire wordt geregisseerd door Beyoncé en wordt in februari 2013 uitgezonden in Amerika. Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig naar de persoonlijke kiekjes van haar dochtertje Blue Ivy. Wanneer de beelden in Nederland te zien zijn is op dit moment nog onbekend.

Foto via PRPhotos