Tess Milne is uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland van 2012. In de FHM 500 lijst staat de presentatrice op de begeerde eerste plek en verslaat hiermee topmodel Doutzen Kroes.

De lijst is voor de tweede keer op rij samengesteld door de lezers van het mannenblad. Toch is het opmerkelijk dat de 24-jarige Tess Milne is gekozen tot de mooiste vrouw van Nederland van 2012, omdat ze nog niet zo heel bekend is in ons kikkerlandje. Misschien herken je de blondine wel van haar werkzaamheden bij Veronica of haar presentatieklus bij het programma Sterren Springen op SBS6.

Afgelopen donderdag onthulde FHM alvast een shortlist waarin verschillende namen werden genoemd. Zo staan onder andere Hanna Verboom, Sylvie van der Vaart, Victoria Koblenko, Kim Feenstra, Gigi Ravelli en Carice van Houten in de top 20 van mooiste vrouwen van Nederland.