Nicki Minaj heeft deze week haar nieuwe album Pink Friday: Roman Reloaded – The Re-Up uitgebracht. Nu trakteert de rapster ons op een zwart-wit clip voor het nummer Freedom.

Hoewel de aparte Nicki Minaj in haar nieuwe clip Freedom niet haar harde stemgeluid laat horen, is de inhoud van de boodschap wel duidelijk. Ze is namelijk gesteld op haar vrijheid en trekt zich van niemand wat aan. In de zwart-wit video komt de rapster natuurlijk ook weer in de meest bizarre creaties voorbij, zo heeft ze onder andere een zeemeermin jurk aan en draagt ze een kroon op haar hoofd.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”39588″]

Ik ben nogal een fan van Nicki en ook deze clip spreekt mij enorm aan. Ze wil met de tekst van het nummer duidelijk maken hoe geweldig haar carrière eigenlijk is en ik vind dat ze daar alle recht toe heeft.