Het zou je maar overkomen, je loopt rustig op straat en wordt ineens bruut op de grond geslagen. Toch overkwam dit een tiener uit Engeland en hier zijn afschuwelijke beelden van. Op het filmpje zie je namelijk dat een man een 16-jarige meisje zomaar knock-out op de grond slaat.

In de video is duidelijk te zien dat het meisje nietsvermoedend over een straat in Londen loopt en vervolgens bruut wordt aangevallen. De dader holt flink achter haar aan en slaat zonder pardon het 16-jarige meisje knock-out. De Britse politie heeft de beelden van een straatcamera vrijgegeven omdat de mishandelaar helaas nog steeds vrij rond loopt. Let wel op, het filmpje is flink schokkend en is daarom niet voor iedereen geschikt om te bekijken.

Hoewel het meisje alleen kneuzingen aan de aanval heeft overgehouden is zij erg getraumatiseerd. Zo liet ze aan London24 weten dat ze hoopt het enige slachtoffer te zijn van deze man. Ik heb met een knoop in mijn maag naar de beelden gekeken, daarom hoop ik ook dat de dader zo snel mogelijk wordt opgepakt.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”39527″]