Rihanna is ontzettend populair en dat is in Nederland niet anders. Haar concert in het Ziggo Dome in Amsterdam was dan ook ontzettend snel uitverkocht.

De kaartverkoop voor het concert van Rihanna in het Ziggo Dome in Amsterdam startte vanochtend om 10:00 uur en was om 10:30 uur zo goed als uitverkocht. Dit vervelende nieuws werd bevestigd door de website van Ticketservice. Dit officiële verkoopkanaal gaf namelijk al snel aan dat er geen kaarten meer beschikbaar waren voor de Diamonds World Tour op 23 juni 2013 in Nederland. Ook de mensen die via de telefoon een kaartje wilden kopen hadden pech. De lijnen waren volledig overbezet en konden amper beantwoord worden door de verkoopmedewerksters.

Helaas is er nog meer slecht nieuws, want op dit moment is er namelijk nog niks bekend over een tweede concert van de rebelse Rihanna. Je kunt nog wel proberen om via andere kanalen aan een kaartje te komen, de prijzen zijn alleen wel absurd hoog.

Foto via PRPhotos