Vandaag is eindelijk het zevende album van rebelse zangeres Rihanna verschenen. Op Unapologetic zijn niet alleen echte club nummers te horen, de cd is een grote verklaring over haar liefde voor Chris Brown.

Gister heb ik dankzij vrienden al mogen genieten van het nieuwe album Unapologetic van Rihanna. Hoewel de zangeres over het algemeen altijd lekkere muziek maakt, bewijst zij ditmaal nog maar eens dat haar zangkunsten moeilijk zijn te evenaren. De cd is niet alleen qua zang en beats geweldig, de teksten laten ook een duidelijke boodschap achter. De titel van het album zegt al genoeg, Rihanna heeft geen zin om zich te verontschuldigen voor haar privéleven.

Relatie met Chris Brown

Natuurlijk doelt ze met de naam van het album vooral op alle roddels die in de media verschijnen over haar relatie met Chris Brown. Hoewel de 24‐jarige zangeres laatst zelf nog beweerde niet opnieuw samen te zijn met haar ex-vriendje, spreken de liedjes op Unapologetic toch een heel ander verhaal. Zo heb je bijvoorbeeld het nummer Nobody´s Business waarin Rihanna en Chris samen een duet zingen over hun liefde. Ook het nummer Love Without Tragedy-Mother Mary en Lost In Paradise spreken boekdelen wanneer ze zingt over haar zonden op liefdesgebied.

Ik vind het nieuwe album van Rihanna echt een aanrader voor muziekliefhebbers. Daarnaast ben ik erg nieuwsgierig naar de mening van haar fans over het onderwerp Unapologetic en de bijpassende nummers. Ik ga de zangeres in ieder geval volgend jaar bewonderen tijdens haar nieuwe Diamonds wereldtour, in de tussentijd draai ik de cd helemaal grijs.