Op Meidenblog kun je nu een roze StreetParty Size 0 winnen ter waarde van 59 euro. Deze draagbare speakers zijn bedoeld voor de iPhone en iPod.

De GEAR4 StreetParty Size 0 is een dunne, draagbare speaker geschikt voor iPhone 3S, 4, 4S en iPod. De StreetParty Size 0 is slechts 16 millimeter dik en daardoor gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. De geluidskwaliteit van deze draagbare speaker is hoog door zijn 4 drivers, die zorgen voor minimale resonantie en optimale bastonen.

Hoe kun je een roze StreetParty Size 0 iPhone/iPod speaker winnen?

Gebruik de onderstaande opties om mee te doen. Gebruik ze allemaal om meer kans te maken.

  • Like ons op Facebook
  • Retweet dit artikel via Twitter
  • Plaats een leuke reactie

Je kunt t/m 25 november meedoen aan deze winactie. Gebaseerd op de likes, retweets en reacties zullen wij een winnaar selecteren door middel van een loting. De winnaar krijgt per e-mail, via Twitter of via Facebook een bericht van ons. Wij maken winnaars niet bekend op Meidenblog ivm privacy.

Plaats aub geen Twitter of Facebook link in je reactie. Ons systeem ziet dit als spam!