Vanavond is in Nederland de officiële première van de nieuwe film Twilight Breaking Dawn Part 2. Fans van Twilight worden eindelijk getrakteerd op het langverwachte slot van het vampieren verhaal.

Trouwe fans kunnen vanavond hun ogen flink uitkijken bij de première van Twilight Breaking Dawn Part 2. Helaas is dit wel het laatste deel van de verfilmde boekenreeks van Stephanie Meyer. Toch hoeven de kijkers niet helemaal te treuren over dit einde, het ontknopende verhaal zit namelijk boordevol spectaculaire acties als we de trailer moeten geloven.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”39307″]

In Twilight Breaking Dawn Part 2 worden de hoofdrollen natuurlijk weer gespeeld door de bekende sterrencast Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner. Ook regisseur Bill Condon heeft deze keer zijn best gedaan om de mysterieuze sfeer en spannende scènes zo mooi mogelijk op de camera vast te leggen.

Het verhaal

In het verhaal zien we Kristen Stewart als haar personage Bella in de rol van moeder en vampier. Samen met haar man Edward, gespeeld door Robert Pattinson, genieten zij van het gezinsleven met hun halfmenselijke dochter Renesmee die gespeeld wordt door Mackenzie Foy. Toch is dit geluk van korte duur omdat het meisje wordt aangezien als een onsterfelijk kind. De kwaadaardige Volturi willen daarom de familie vernietigen. Om deze reden verzamelen Bella en Edward verklaringen van andere vampieren om te bewijzen dat hun kind niet onsterfelijk is. In deze heftige strijd en confrontatie wordt het koppel bijgestaan door wolven onder leiding van Taylor Lautner in zijn rol als Jacob.

Ben jij ook zo benieuwd naar de première van Twilight Breaking Dawn Part 2? Gister konden we al even genieten van hun sprankelende outfits op de wereldwijde première in Los Angeles.