Gister was het dan zo ver, de première van Twilight Breaking Dawn part 2 vond plaats in Los Angeles. De zwarte loper was uitgelegd voor de sterren van de vampieren film en er waren natuurlijk ook een hoop celebrities aanwezig.

Net als de vorige film werd ook de première van Twilight Breaking Dawn Part 2 gevierd in het Nokia Theatre in Los Angeles. Om in het donkere thema te blijven was er zelfs een speciale zwarte loper uitgelegd. Er waren natuurlijk veel mooi geklede mensen aanwezig om het grote spektakel te kunnen meemaken. Vooral hoofdrolspelers en liefdeskoppel Kristen Stewart en Robert Pattinson stonden in de belangstelling en straalden met hun kleding.

Persoonlijk heb ik mijn ogen uitgekeken toen ik alle bijzondere outfits voorbij zag komen, de een was nog mooier dan de ander. Vooral de lichtroze Donna Karan jurk van Ashley Greene vind ik echt een plaatje, maar ook de aanwezige mannen hadden met hun kledingstijl flink uitgepakt. Dit maakt mij nieuwsgierig naar welke outfit van de Première Twilight Breaking Dawn Part 2 Los Angeles jij het mooist vindt?

Foto’s via PRPhotos