Een 16-jarig meisje uit Koeweit heeft op camera haar eigen zelfmoord vastgelegd. Zij fotografeerde zichzelf terwijl ze een pistool tegen haar hoofd zette en trok daarna de trekker over.

Het bewuste meisje had zichzelf in de vroege ochtend opgesloten in de badkamer met een wapen van haar vader. Voordat zij zichzelf om het leven bracht maakte ze met haar mobiele telefoon een foto waarop ze laat zien dat het menens is. Haar familie schrok zich een ongeluk toen ze tijdens het slapen ruw werden gewekt door een verschrikkelijke knal. De vader ging vervolgens op onderzoek uit en vond zijn dochter in een flinke plas bloed op de vloer.

De nieuwssite Emirates247 bericht over het bestaan van de zelfmoord foto, de politie in Koeweit heeft dit bevestigd. Toch blijkt er iets niet helemaal te kloppen binnen het gezin, want voor het onderzoek worden zij flink aan de tand gevoeld over het waarom van de actie van de tiener.