De knipperlichtrelatie tussen Rihanna en Chris Brown lijkt op dit moment even op uit te staan. De zangeres heeft namelijk laten weten dat ze nu niet meer samen is met Chris Brown, maar dat ze ook nog geen beslissing heeft genomen over hun toekomst.

Rihanna heeft gisteren in een Facebook Live-interview met Andy Cohen onthuld dat zij en Chris Brown niet meer samen zijn. Op de vraag of ze nog aan het daten waren antwoordde ze: “Nee. We zijn niet samen.”

Toekomst met Chris Brown?

Verder vertelde Rihanna dat zij en Chris Brown nog wel goede vrienden zijn en dat ze nog niet zeker is wat de toekomst hun zal brengen. “Ik zie wel wat de toekomst brengt. Zo bekijk ik eigenlijk alles in mijn privéleven. Wat het ook wordt, het is mijn beslissing,” liet ze weten.

Kortom, de liefde tussen Rihanna en Chris Brown lijkt voorlopig even op een laag pitje te staan. Toch ben ik er bijna van overtuigd dat er binnenkort weer andere berichten de ronde doen. Want Chris Brown zal zijn relatie met Karrueche Tran vorige maand vast niet voor niets hebben verbroken.

Foto via PRPhotos