Rihanna heeft haar eigen modeprogramma Styled To Rock stop gezet. Naast een succesvolle zangcarrière is zij namelijk fysiek niet meer in staat om nog langer uitvoerend producent te zijn.

De 24-jarige zangeres liet in een verklaring weten te stoppen met het programma omdat zij moe is en zich ziek voelt. Styled to Rock krijgt daarom na het eerste seizoen geen vervolg meer. In de show streden beginnende modedesigners tegen elkaar en kwamen beroemde sterren als Cheryl Cole, Kanye West en Katy Perry langs.

Toch blijkt er iets niet helemaal te kloppen aan het verhaal van Rihanna. Volgens de Engelse zender Sky Living wordt het programma namelijk geschrapt vanwege tegenvallende kijkcijfers. De eerste aflevering had nog geen 80.000 kijkers en het vervolg werd nog slechter bekeken. Daarnaast laat een anonieme bron aan MailOnline weten dat het inroosteren van alle popsterren met het filmschema een regelrechte nachtmerrie was.

Foto via PRPhotos