Heidi Klum is dol op Halloween en dat is inmiddels wel bekend. Elk jaar verzint zij de meest spectaculaire outfits om tijdens het griezelfeest enorm op te vallen. Kijk daarom snel mee naar het kostuum van Heidi Klum voor Halloween 2012.

Elk jaar organiseert het Duitse topmodel verschillende Halloween feestjes waar haar kostuums de meeste aandacht krijgen. Niets is haar te gek, zo ging ze eerder al eens verkleed als dood lichaam, aap, prinses en superwoman. Natuurlijk pakt Heidi Klum dit jaar ook weer flink uit voor Halloween. Met haar kostuum designer Martin Izquierdo heeft ze grootse plannen voor haar aanstaande Cleopatra look. In het onderstaande filmpje krijg je alvast een voorproefje van haar nieuwe gouden pak, compleet met diamantjes en een flinke hoofdtooi.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38832″]

Het lijkt wel alsof de vrijgezelle Heidi Klum dit jaar nog meer wil opvallen dan anders. Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig naar het eindresultaat van haar Cleopatra kostuum, daarnaast vraag ik me af of ex-man Seal gezellig komt mee feesten.