Dat Sex and the City een vervolg krijgt genaamd The Carrie Diaries is al even bekend. Toch was het de laatste tijd even stil rondom de serie, maar inmiddels is de trailer van The Carrie Diaries onthuld.

Na Sex and The City en 2 films komt nu The Carrie Diaries. In deze serie gaan we terug naar 1984 toen Carrie nog op de middelbare school zat en in Connecticut woonde. De trailer van The Carrie Diaries verklapt dat de moeder van Carrie net overleden is en daarom stelt haar vader voor dat ze naar New York gaat.

Carrie wordt gespeeld door AnnaSophia Robb en lijkt qua karakter niet op haar oudere versie. De producers hebben hier expres voor gekozen. “We wilden niet het Baby Muppets syndroom doen. Oh is dat een baby Samantha! Dat is baby Miranda!,” laat producer Amy B. Harris weten.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38830″]

Overigens moet je het voorlopig doen met de trailer van The Carrie Diaries. De serie is namelijk pas vanaf januari te zien bij de Amerikaanse zender CW.