Vanaf vanavond is het programma Britt en Ymke Stellen Vragen op tv te zien. De simpele zielen presenteren een nieuwe talkshow waarin zij hulp nodig hebben van bekende Nederlanders.

De talkshow is een volgende stap in de prille tv-carrière van Britt en Ymke die onder andere bekend zijn van Take me Out en Echte Meisjes in de Jungle. Met deze meiden weet je in ieder geval zeker dat het nieuwe programma niet echt serieus is, de dames zijn namelijk zo groen als gras als het op interviewen aankomt. Om deze reden hebben ze hulp van buitenaf nodig en daarvoor  interviewen ze bekende Nederlanders.

Het Programma

In Britt en Ymke Stellen vragen komen verschillende zaken voorbij die met beroemdheid te maken hebben. Maak je bijvoorbeeld als BN’er kans op een serieuze relatie en hoe vind je iemand die echt voor jou gaat? Wat doe je als je wordt gevraagd voor een naaktreportage in de Playboy? En hoe blijf je in alle drukte eigenlijk jezelf? In het programma wordt dus geworsteld met allerlei vragen van de niet zo snuggere dames. Om antwoord te krijgen wordt er gefilmd op locatie, maar ook in hun eigen studio.

Hoewel je het niet altijd zou begrijpen doen aan het programma veel verschillende BN’ers mee. In de eerste aflevering zie je onder andere Catherine Keyl, Peter van der Vorst en Bert van der Veer voorbij komen. Toch blijkt dat niet alle bekendheden even enthousiast zijn, zo moet Matthijs van Nieuwkerk worden overgehaald om deel te nemen en laat René van der Gijp zich publiekelijk negatief uit over de nieuwe talkshow.

Britt en Ymke stellen vragen is vanaf vanavond, dinsdag 23 oktober, om 20.30 uur te zien op RTL 5. Ik ben niet van plan om te gaan kijken, maar ik denk wel dat er om het programma te lachen valt door de flauwe humor en onervarenheid van de meiden.