De afgelopen tijd verschijnt meisjesmagneet Justin Bieber wel erg vaak in het nieuws. Naast de roddels over zijn naaktfoto en overgeven op het podium, is hij deze keer tijdens een optreden in Canada gevallen.

Het vervelende voorvalletje vond afgelopen donderdag plaats in het Credit Union Centre in Saskatoon. In het filmpje is goed te zien dat Justin Bieber tijdens zijn duetje met Carly Rae Jepsen best gênant van de trap valt. Gelukkig werd hij door de zangeres een handje geholpen om weer op te staan.

Fans van de tienerster schrokken behoorlijk van zijn uitglijder, het geluid van de val werd namelijk versterkt door de microfoon van Justin. Tot grote opluchting van het publiek kon de zanger het duet en de rest van de show zonder problemen vervolgen.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38816″]

Foto via PRPhotos