Supermodel Tyra Banks is een beetje uitgekeken in de modewereld en heeft besloten een ander pad in te slaan. Tyra neemt het heft in eigen handen en gaat een komedie maken over haar eigen voorhoofd.

De 38-jarige presentatrice van America’s Next Top Model beweert dat zij vroeger helemaal niet zo knap was en daarom gepest werd. Zo werd zij op de middelbare school altijd Fivehead genoemd vanwege haar grote voorhoofd. Toch gaat ze nu juist die bijnaam gebruiken om een eigen komedie te maken. “Als je op de middelbare school zit en je draagt een bril dan ben je een four eyes. Als je een beugel hebt, dan ben je een metal mouth. Maar had je mijn voorhoofd dan was je een Fivehead”, aldus Tyra.

Het voormalig model gaat dus haar schoonheidsfoutje gebruiken om een nieuwe carrière te maken. Samen met vriendin en collega Kenia Barris werkt zij aan het verhaal en de personages. De Amerikaanse televisiezender ABC Network zal de serie gaan uitzenden, wanneer dit zo ver is wordt nog bekend gemaakt.