Gossip Girl sterretje Taylor Momsen is voor de nieuwe clip van haar rockband volledig uit de kleren gegaan. De rebelse blondine is in de zwart-wit video namelijk naakt te bewonderen.

De 19-jarige Taylor Momsen is na haar rol als Jenny Humphrey, al een tijdje druk bezig met haar rockband The Pretty Reckless. Voor het nummer Under the Water is een zwart-wit video opgenomen waarin de zangeres poedelnaakt in beeld wordt gebracht. In de clip volgen veel close-ups van de ster, maar voor de onthulling is het wachten tot het einde.

Nadat Taylor Momsen naakt te bewonderen was in de video zijn er veel geschokte reacties van fans op het internet verschenen. Ze vinden dat Taylor veel te mager is en geven erg felle kritiek. Zo valt bijvoorbeeld op Gossip Cop te lezen “Het laatste beeld van de video lijkt wel een affiche om anorexia te promoten.”

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38814″]