Een Canadees meisje van 15 jaar heeft zelfmoord gepleegd nadat ze een maand geleden op Facebook een zielig filmpje plaatste. In deze video maakt ze op een bijzondere manier duidelijk dat ze gepest werd.

Het meisje pleegde zelfmoord na plaatsen van het zielige filmpje waarin ze op geschreven papier laat zien hoe ze over het pesten denkt. Zo maakt ze duidelijk dat ze werd misbruikt via chatrooms en posts op Facebook. Ze schrijft ook dat ze een zelfmoordpoging had ondernomen omdat ze het leven niet meer zag zitten. De pestkoppen gingen hierna nog een stap verder om het meisje het leven zuur te maken en spoorden haar aan de poging opnieuw te proberen.

Vorige maand postte ze op Facebook het filmpje en schreef ze: “Ik doe dit niet om aandacht te krijgen, ik doe dit om te tonen dat ik sterk kan zijn. Ik hoop dat ieders toekomst ooit goed zal uitdraaien, je moet alleen doorzetten.” Deze week werd ze helaas dood gevonden bij haar thuis.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38808″]