In een studentenflat aan de Utrechtse Cambridgelaan zijn afgelopen maandag drie lichamen gevonden. De politie trof twee mannen en een vrouw aan die samen een einde aan hun leven hebben gemaakt.

Een woordvoerder van de politie in Utrecht heeft vandaag bevestigd dat er drie mensen zelfmoord hebben gepleegd in een Utrechtse studentenflat. De 33-jarige mannen waren gehandicapte tweelingbroers en mochten door hun spierziekte in de flat blijven wonen. De aangetroffen vrouw blijkt met beiden mannen een relatie te hebben gehad terwijl ze ook hun verzorgster was.

De broers studeerden eerder wiskunde aan de Universiteit Utrecht. Vanwege hun ziekte woonden zij in een aangepaste woning in het studentencomplex. De zaak kwam aan het licht toen verschillende familieleden alarm hadden geslagen nadat zij afscheidsbrieven hadden ontvangen. Verder meldt de politie er niet veel over kwijt te willen, omdat de agenten er flink door zijn aangeslagen.

Foto via Google Maps