Lady Gaga voelde zich tijdens haar concert in Barcelona letterlijk kotsmisselijk. De zangeres was niet helemaal lekker en gaf tijdens haar optreden flink over op het podium.

Hoe apart Lady Gaga ook is, als artiest is zij behoorlijk professioneel. Vorige week verschuilde zij zich namelijk achter een danser zodat haar fans haar niet zagen overgeven op het podium. Helaas kon zij niet verhinderen dat haar kotspartij werd gezien en vastgelegd op camera.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38806″]

Terwijl haar danser zich flink in het zweet werkt, loopt Lady Gaga een beetje ongelukkig van de trap af. Vervolgens probeert zij achter hem verder te dansen zodat zij rustig haar spuug op het podium kwijt kan. Op Twitter liet de zangeres weten dat ze Barcelona nooit zal vergeten, wij weten nu wel waarom.

Foto via PRPhotos