Helaas is de zomer alweer bijna voorbij. Sommige mensen zetten zelfs vraagtekens bij dit seizoen. Toch heb ik mijn beste zomerse dag beleefd op mijn favoriete festival: Latin Village in recreatiegebied Spaarnwoude. Dit jaar heb ik dit festival voor de vierde keer bezocht.


Latin Village is met 6 verschillende podia, meer dan 50 dj’s en live artiesten een toonaangevend openlucht festival dat ieder jaar weer een hoop publiek trekt. De muziekbeleving houdt niet op bij genres als salsa, merengue en populaire latin house, ook Caribische dansers mochten niet ontbreken.


De samensmelting van mannen en vrouwen vanuit verschillende culturele achtergronden en de aankleding van het festival zorgen voor een op een top vakantiegevoel. Het was daarom weer een mooi samenzijn met duizenden betrokkenen. De toon was voor de achtste keer gezet, samen met het zonnetje, geweldige vriendinnen, hapjes en drankjes, was het weer een dag om voor volgend jaar naar uit te kijken.

Foto’s via Latin Village