Na al het vervelende nieuws voor Robert Pattinson over zijn overspelige liefje Kristen Stewart is er eindelijk weer iets leuks over de acteur te melden. Robert Pattinson is uitgeroepen tot de meest sexy man van 2012.

Volgens de lezers van het Britse Glamour is Robert Pattinson de meest sexy man van 2012. Hoewel de 28-jarige acteur zich vast gevleid voelt door deze titel is het voor hem niets nieuws. Hij werd namelijk al 4 keer eerder door het blad verkozen tot de meest sexy man die op deze aardkloot rondloopt.

Op de tweede plaats staat acteur Tom Hiddleston gevolgd door Johnny Depp. Michael Fassbender moet het doen met de vierde plek en Benedict Cumberbatch maakt de top 5 compleet.

Top 10 sexiest mannen van 2012

  1. Robert Pattinson
  2. Tom Hiddleston
  3. Johnny Depp
  4. Michael Fassbender
  5. Benedict Cumberbatch
  6. Robert Downey Jr
  7. Taylor Lautner
  8. Paul Wesley
  9. James McAvoy
  10. Henry Cavill

Foto via PRPhotos