Ze is een van de bekendste artiesten van vandaag de dag. Lady Gaga staat bekend om haar vele nummer 1-hits en opvallende kledingstijl. Daarom heb ik 8 weetjes over Lady Gaga opgezocht die leuk zijn om te weten.

Tattoos

Lady Gaga heeft 11 tattoos, met ieder hun eigen betekenis. Deze bevinden zich allemaal op de linkerhelft van haar lichaam. Dit is omdat haar vader heeft gevraagd één kant van haar lichaam vrij te houden van tattoos. Op deze site vind je meer over haar tattoos en hun betekenis.

Favoriete designers

Lady Gaga is een grote fan van Alexander McQueen. De superster is vaak te zien in kleding van dit merk. Toch zegt zij dat Donatella Versace haar favoriete designer is.

Geen broek

De superster is vaak te zien zonder broek. Lady Gaga zegt dit te doen, zodat haar vrijwel blinde grootmoeder haar kan herkennen op tv. Een andere reden, is dat zij het sexy vindt om geen broek te dragen.

Schulden

Na het kopen van vele kostuums voor haar Monster Ball Tour, stond Lady Gaga meer dan 2 miljoen euro in het rood. Ze zei het eerst niet door te hebben, omdat geld voor haar niet zo belangrijk is. De tour heeft haar uiteindelijk meer dan 100 miljoen euro opgeleverd, daarmee kon ze gelukkig makkelijk haar schulden afbetalen.

De Kleine Zeemeermin

Lady Gaga heeft vele bijnamen. Een daarvan is Little Mermaid of wel de Kleine Zeemeermin. Deze naam is haar geven door vrienden uit haar middelbare schooltijd. Volgens hen begon Lady Gaga soms, zelfs als het niet gepast was, zomaar te zingen.

Het middelpunt van belangstelling

Als klein kind had Lady Gaga de gewoonte haar babysitters naakt te begroetten. Ze hield ervan om het middelpunt van belangstelling te zijn. Vandaag de dag verschijnt de superster wel vaker met bijna geen kleding aan en dat blijkt dus al op jonge leeftijd begonnen te zijn.

Favoriete boek

Het favoriete boek van Lady Gaga is Letters to a Young Poet van de dichter Rainer Maria Rilke. Haar favoriete quote uit het boek is: “In the deepest hour of the night, confess to yourself that you would die if you were forbidden to write. And look deep into your heart where it spreads its roots, the answer, and ask yourself, must I write?” Deze tekst heeft zijn ook op de binnenkant van haar arm laten tatoeëren.

Haarkleur

Ze draagt veel pruiken en heeft vandaag de dag blond haar, maar dit is niet altijd zo geweest. Lady Gaga heeft van nature bruin haar. Zij heeft het blond laten verven, omdat sommige mensen haar verwarde met Amy Winehouse. Zij heeft niks tegen Amy, maar wilde bekend staan om haar eigen stijl, niet die van een ander.

Foto’s via PRPhotos