Heb je nog geen plannen voor het weekend? Dan is het misschien een leuk idee om naar Voor ik Doodga te gaan. Want zaterdag kun je deze film gratis bekijken in de bioscoop.

De film Voor ik Doodga is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Jenny Downham. Het verhaal gaat over de 17-jarige Tessa, gespeeld door Dakota Fanning, die weet dat ze nooit 18 zal worden omdat ze ongeneselijk ziek is. Tessa wil daarom van elk moment dat ze nog heeft genieten en heeft hiervoor een lijst met dingen gemaakt die ze nog graag wil doen. Een hele nacht feesten, iets stelen, een joint roken en seks hebben staan allemaal op haar lijstje.

Terwijl haar ouders en broertje op hun eigen manier proberen te accepteren dat ze hun dochter en zusje gaan verliezen, ontdekt Tessa samen met haar beste vriendin Zoey (Kaya Scodelario) de wereld. Hoewel verliefd worden op haar buurjongen Adam (Jeremy Irvine) niet op haar lijstje staat, wordt dit al snel de meest bijzondere ervaring die ze zich kan wensen.

Trailer Voor ik Doodga

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38800″]

Voor ik Doodga gratis bekijken?

Ben je ook zo benieuwd naar de verfilming van Voor ik Doodga en wil je de film als eerste zien? Geef je dan op voor één van de exclusieve voorpremières op zaterdag 29 september. Iedereen is hierbij welkom, de kaarten zijn gratis en het enige wat je moet doen is je aanmelden op de website van Voor ik Doodga.