Lady Gaga is de laatste tijd wat kilootjes aangekomen en dat blijft door de media niet onopgemerkt. De zangeres reageert op de pijnlijke kritiek door online verschillende naaktfoto’s te plaatsen.

Gister publiceerde de zangeres een hele rij onthullende foto’s op haar website onder de naam A body Revolution 2013, hierop is zij alleen in een geel lingeriesetje te zien. Lady Gaga wil met het plaatsen van de foto’s bewijzen dat zij niet perfect is. Volgens de laatste geruchten zou de 26-jarige zangeres ongeveer 11 kilo zijn aangekomen.


Lady Gaga schreef bij de foto’s dat ze al vanaf haar 15e last heeft van de eetstoornissen bulimia en anorexia. Naar eigen zeggen heeft ze nu geen last meer van eetstoornissen en is ze gelukkig met haar lichaam. Ook schrijft ze op haar website: “Ik ben gelukkig. Gelukkiger dan ooit. Dit is wie ik ben en daar ben ik trots op, welke maat ik ook heb.”


Afgelopen week zorgde de zangeres al twee keer eerder voor een shock moment. Zo droeg ze afgelopen weekend een fat suit en plaatste ze een volledige naaktfoto online waarop ze rokend op het toilet te zien is. Met deze uitingen probeerde ze al eerder alle hatelijke opmerkingen van de media van zich af te schudden.

Foto’s via Little Monsters