Volgens de laatste geruchten gaat het niet goed met Angelina Jolie. De actrice blijkt nog maar 44 kilo te wegen en ernstig ziek te zijn.

Op dit moment zou Angelina Jolie heel ziek zijn en door alle problemen zijn ingestort. Tenminste dat beweert The National Enquirer, een Amerikaans blad. Het tijdschrift schrijft: “Alles wijst erop dat Angelina Jolie een leverziekte heeft. Haar vrienden zijn bang dat ze een levertransplantatie moet ondergaan.”

De vriendin van Brad Pitt zou in haar jonge wilde jaren hepatitis C hebben opgelopen en daar nu ernstig ziek van zijn. Zo zou ze ontzettend veel gewicht hebben verloren en is dit ook de reden voor het uitstellen van het huwelijk met Brad. Op de verse roddel is inmiddels gereageerd door een bekende van het stel en deze liet aan website Gossip Cop weten dat er niets van het verhaal klopt.

Foto via PRPhotos