Paris Hilton heeft gisteren geen blad voor de mond genomen over de homogemeenschap. De bekende hotelerfgename zei tegen een vriend dat homo’s walgelijk zijn en daar bleef het niet alleen bij.

Het gesprek tussen Paris Hilton en een vriend is stiekem opgenomen terwijl ze samen in een taxi in New York zaten. Op het audiofragment van Radar Online valt te horen dat Paris zich flink uitlaat over haar frustraties tegen homo’s. Zo zegt ze: “Ze zijn walgelijk, de meesten zullen wel aids hebben.” Ze reageerde op het verhaal van een homoseksuele vriend over een applicatie die homo’s gebruiken om voor seks af te spreken. Daarna ging ze nog een stapje verder en zei ze: “Gadverdamme. Homo’s zijn de geilste mensen ter wereld.”

Nadat het fragment gisteren op het internet verscheen, moet mevrouw Paris flink door het stof om zich te verontschuldigen voor haar uitlatingen. Zo heeft ze nu openlijk haar excuses gemaakt aan de Gay & Lesbian Alliance Against Defamation. Ze heeft erg veel spijt dat ze veel homovrienden, familie en fans verdrietig heeft gemaakt met haar opmerkingen. Ook vertelde ze dat homo’s de sterkste en meest inspirerende mensen zijn die ze kent.

Foto via PRPhotos